Vrijgezellenfeest

Amsterdam

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

SUPERSTARZ
Amsterdam

SUPERSTARZ

Awake the Superstar in you!

Vrijgezellenfeestje te organiseren?
Bij het Leidseplein in het centrum van Amsterdam, dicht bij de hippe tentjes en trendy clubs!?

Dit is DE kans! Om bij SUPERSTARZ een professionele fotoshoot EN een superfeest tegelijk te ervaren! Een grote studio, luxe hapjes, super entertainment, speciale acts en een relaxte sfeer zorgen voor deze onvergetelijke dag!

ZIE DE ONLINE VIDEO of bel 06 39101600
 

Superstarz fotoshoot

Amsterdamse Feestboot
Amsterdam & op locatie

Zoek je een varende feestlocatie, trouwlocatie of een aparte ruimte voor een diner?
Dan kun je in Amsterdam op ons partyschip terecht: BOOT is namelijk een geheel nieuwe en verfrissende feestboot. Geen truttige tafelkleedjes, plastic bloemen en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken! Maar een fris, modern en gezellig partyschip dat plaats biedt aan maximaal 200 feestgangers.

Vanuit onze thuishaven Amsterdam zijn we in heel Nederland te boeken.

Naast de leukste zijn we gegarandeerd ook de goedkoopste: www.feestboot.nu.


 

Amsterdamse Feestboot

Top Tours cityEvents
Amsterdam

*** Workshop Cocktail shaken & Tapas ***

In een sfeervol Caraïbisch etablissement in Amsterdam ga je heerlijke cocktails bereiden.
De workshop geeft een inleiding in het vakmanschap, maar vooral worden er dranken geproefd en gedronken! De groep wordt ontvangen met een welkomstdrankje waarna er een introductie over de geschiedenis van de cocktail volgt. Onze leuke barman laat zien op welke manier de drankjes bereid kunnen worden en geeft tips voor smaak, mixen, trucs en flairing !!

Hierna gaan de deelnemers zelf aan de slag! Dranken, barbenodigdheden, ijs en cocktail menu’s worden door ons verzorgd. Je kunt jouw zelfbereide mixen naar eigen idee garneren, proeven en drinken. Je maakt een klassieke, zomerse en Zuid-Amerikaanse cocktail; voor ieder wat wils!

Er zijn twee opties aanvullend bij de workshop; Je kiezen voor bijgaande Tapas hapjes (optie 1) of een Tapas Diner als afsluiting (optie 2). De kleine Tapas worden geserveerd tijdens de cocktail workshop. Optie 2 is het Tapas Diner. Deze wordt geserveerd aansluitend aan de workshop: Een heerlijk Latin style Dinner & Dessert!

De workshop Cocktails & Tapas duurt circa 3 à 4 uur. Ook kunnen wij aansluitend een speciale stadstocht organiseren met privé gids. Denk aan: Excursie op de Wallen, Smartlappentours en Spooktochten in Amsterdam. De prijs voor de Cocktailworkshop begint bij circa 42 euro, inclusief Tapas. De workshop is vanaf 8 personen.

www.cocktailworkshop.nl
www.toptours.nl

Top Tours cityEvents: voor boekingen en informatie.

Top Tours cityEvents

VaVaVoom! Music Company
Amsterdam & Utrecht

WAT EEN FEEST: Je eigen CD opnemen !

ZINGEN: Met je vrienden, familie of anderen je eigen, unieke cd opnemen in een professionele geluidsstudio en ervaren hoe het voor, maar ook achter de schermen er aan toe gaat.

FEESTJE: Tijdens de opnames is het één en al gezelligheid! In onze lounge-bar staan hapjes en drankjes klaar en is er volop entertainment want je hoort en ziet alles wat er in de studio gebeurt via een groot plasmascherm.

OP ZOEK NAAR IETS ORIGINEELS EN VERRASSENDS?

Als jij degene bent die iets leuks moet organiseren als vrijgezellenfeest, familiedag, dispuuts- of clubuitje dan is je eigen CD OPNEMEN gewoon DE OPLOSSING!

Ga naar onze site www.vavavoom.nl voor informatie en foto’s.
 

VaVaVoom! Music Company

Amphora Mozaïek
Amsterdam

Amphora Mozaïek verzorgt mozaïekworkshops en cursussen in 2-D en 3-D.

Vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, teamuitjes en volledige arrangementen voor groepen van 5 tot 40 personen in de Jordaan in Amsterdam.

Bootje varen, mozaïekworkshop en dineren al voor € 55,- all in.

Daarnaast verkopen wij eigen (kunst-)werken zoals tafels, spiegels en fonteinen en mozaïeken wij uw badkamer, keuken, vloer of gevel in opdracht. Ook voor tegels, materialen en gereedschappen.

Kijk op de website voor speciale acties en workshop-data.

Alles in mozaïek.

www.mozaiek.net

Amphora Mozaïek

Kartbaan Amsterdam
Amsterdam

Snelheid, competitiedrang, het beheersen van kracht: iedereen uit zijn dak gaan, zelfs de meest bedaarde boekhouder, de stressbestendige secretaresse, een coureurtje in spe in de eerste klas huurkarts van de Kartbaan Amsterdam.

Op Kartbaan Amsterdam komen allerlei gezelschappen (personeeelsvereniging, studentenverenigingen, bachelorparty’s) en solisten de strijd aanbinden tegen de klok. Iedereen wordt erdoor gefascineerd: je wilt, nee, je moet je voorganger voorbij!
Ware races en competities ontstaan spontaan op de baan en achteraf hoor je de sterke verhalen en de smoezen.

De sensatie van het karten: wie het ooit heeft meegemaakt zal het grif beamen. Buiten de ruimte om je heen, het trotseren van de elementen, de ware stuurmanskunst en het enorme gevoel van: ‘King of the Track’!

Na het karten biedt de Kartbaan Amsterdam in het restaurant de mogelijkheid om gezellig na te praten en te eten.
Snacks en borrelhapjes voor ‘even tussendoor’ en voor de gezelschappen royale buffetten. Op het terras kunnen tevens barbecues georganiseerd worden. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras heeft u een prachtig overzicht over de baan.

www.kartbaanamsterdam.nl

Kartbaan Amsterdam
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland