Vrijgezellenfeest

Den Haag

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

De Zus van Tante Til
Den Haag

Servies beschilderen en ook nog smullen in het Haagse Art Depot Huiskamer Atelier van de Zus van Tante Til!
Het kunstzinnge huiskameratelier staat open voor iedereen die zich enkele uren een kunstenaar wil voelen. Het mooiste servies staat klaar om beschilderd te worden!
Het huiskameratelier is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeestjes en maidenparties en overige creatieve groepsactiviteiten.

Gezelligheid is troef en kent geen tijd....... dat wil zeggen, dat je bij de Zus van Tante Til ruim 3 uur onder de pannen bent en dat de koffie en thee en veeeeeeeeeel lekkers bij de koffie en thee gratis is.
Ondertussen........zit je wel met het puntje van je tong uit je mond het mooiste servies voor je vriendin die gaat trouwen te beschilderen (of wellicht wel voor jezelf).
Je lievelingsmuziek mag je gewoon zelf meenemen en lekker hard draaien en meezingen.... of je pakt een c.d.tje uit de kast van de Zus van Tante Til.

Er is ook nog veel extra’s te beleven, zoals een Waanzinnig Workshopthema of de Tuttige Bingo in combinatie met een High Tea.

Alle groepen van 8 - 38 personen zijn meer dan welkom!
Motto van de Zus van Tante Til: creeer je eigen creativiteit!

De Zus van Tante Til
Tel: 0703635463
Mobiel: 0614335645
Contactpersoon: Maggie ten Velden

info@dezusvantantetil.nl
www.dezusvantantetil.nl

De Zus van Tante Til

Kleur en Feest
Den Haag

Wat voor reden je ook hebt voor het vieren van een feestje,
       •    vrijgezellendag
       •    verjaardag
       •    reünie
       •    jubileum
       •    vriendinnenuitje
       •    bedrijfsuitje
       •    zwangerschap
       •    of gewoon een vrije dag.

Wij bieden zowel volwassenen als kinderen de mogelijkheid hier een creatieve en gezellige invulling aan te geven.

Bovendien verras je jezelf of een ander die dag ook nog eens met een creatief en uniek kado.

Zin in een gezellig uitje en thuis komen met een hippe zelfgemaakte tas?

Kijk dan op www.kleurenfeest.nl voor een workshop Zpagetti haken.


Met zpagetti garen en een grote XXL haaknaald maak je in 1 avond of middag een leuke tas, zelfs met weinig tot geen haakervaring.
Kijk gauw op www.kleurenfeest.nl voor de mogelijkheden.
Ook voor andere workshops zoals schilderen, feestslinger maken, etagère maken en meer ben je bij Kleur En Feest op het juiste adres.

Boekingen via info@kleurenfeest.nl of 06-38035203.

 

Kleur en Feest

Kleur en Feest

Kooklokaal
Den Haag

Koken in het Kooklokaal

Het Kooklokaal biedt u, in een gezellige huiskamersfeer of in onze nieuwe lokatie (Houtrustkerk), de gelegenheid om culinaire kooksessies plaats te laten vinden.
Als bedrijfsuitje, afscheid van een collega, recepties, familiefeest, vrijgezellenfeest of zomaar met een gezellige groep vrienden. Met een, door uzelf samengestelde, groep (min. 10 personen, max. 50 personen) bereidt u diverse gerechten voor een uitgebreid menu en leert u onderwijl allerhande technieken en krijgt u veel praktische tips.

Het thema van de kooksessie wordt in overleg bepaald en is naar keuze. Een kooksessie duurt incl. het diner ca. 5 uur, maar kan in overleg langer of korter zijn.
Er zijn verschillende kooksessies zoals: Culinair koken, Feestelijk koken, Lunchkoken, Vrijgezellenkoken en Kinderkoken.
In overleg kunnen er aanvullende activiteiten worden georganiseerd zoals: Proeverijen (sherry, olijfolie), Afternoon Tea, Wijnproeverij door vinoloog.

Wij zouden het erg leuk vinden om u binnenkort in het Kooklokaal te mogen ontvangen!

Het Kooklokaal is gevestigd aan één van de mooiste pleinen van Den Haag, en nu ook in één van de mooiste kerken van Den Haag.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.kooklokaal.nl.

Kooklokaal

Floor Bohemen Workshops
Den Haag & op locatie

Ontwerp je eigen tas!

Glamour is onmiskenbaar de nieuwste trend en dat zie je het meest duidelijk in de tassenmode. Luxemerken als Louis Vuitton en Prada doen weer goede zaken. Maar, hoe mooi ook, uniek zijn deze tassen niet. Wereldwijd lopen vrouwen met precies dezelfde (imitatie)tas rond.

De Haagse designer Floor Bohemen nodigt je uit om voor komend modeseizoen zelf een designtas te maken.
Waarvan er maar één op de wereld is.
Ervaring is niet noodzakelijk voor deze tassenworkshop, hooguit enige handigheid. Je maakt de tas op basis van een strak basisontwerp, waarbij je kunt kiezen uit verschillende materialen en kleuren.

Je leert hoe je je persoonlijkheid kunt vertalen in een ontwerp. Voor de afwerking kies je voor glamourous details of juist een meer ingetogen stijl. En dan, na enkele gezellige uurtjes, heb je een eigen designtas gemaakt!

We serveren tussendoor feestelijke bites en bubbels, lunch of een overheerlijke high-tea.
De workshops geven we zowel in ons eigen atelier in Den Haag, als wel op locatie door heel Nederland.

Kijk voor meer informatie en andere workshops op www.floorbohemen.nl.

Floor Bohemen Workshops

Atelier De Pleijsterplaats
Den Haag & op locatie

Atelier de Pleijsterplaats verzorgt originele, betaalbare schilder-keramiek-en beedhouwworkshops en gezellige Haagsche arrangementen in het bruisende centrum van Den Haag.
Een trendy schilderworkshop is bijvoorbeeld het maken van een portretschilderij van een collega of vriend(in) in de frisse gekleurde stijl van Andy Warhol. Een andere aanrader is een gezamelijk schilderij maken in de stijl van bijvoorbeeld de schilder Picasso of Keith Haring.
Venetiaanse maskers maken, servies beschilderen of beeldhouwen in speksteen behoren ook tot de vele mogelijkheden.

De workshops duren ongeveer 2,5 uur en vinden plaats onder het genot van een kopje koffie, drankje, nootjes en natuurlijk een professionele begeleiding. Verder kunt u ook een workshop uitbreiden met een residentiewandeling, een Afternoon Tea bij chique Hotel des Indes of een wijn/kaasproeverij, dimsum lunch etc. Tevens krijgt u bij boeking van een workshop korting bij vele restaurants en cafeetjes in de buurt.

U bent van harte welkom in ons pittoreske atelier. Voor meer informatie nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website www.workshopsenarrangementen.nl of bel ons op 070 - 356 19 98.

Atelier De Pleijsterplaats

Indoor Paintball Noordhaghe
Den Haag

Paintball

Herkomst:
Het spel Paintball komt zoals vele nieuwe trends overgewaaid uit Noord-Amerika.
Paintball heeft zich daar ontwikkeld tot een zeer grote sport met grote toernooien en evenementen.

Het Spel:
Bij Paintball is het de bedoeling dat twee groepen, soms meerdere groepen, tegen elkaar spelen en elkaar proberen te raken, als iemand geraakt wordt door een paintball, moet hij door middel van het woord hit en één of beide armen omhoog te steken het veld verlaten, hij mag weer met het volgende spel mee doen.

Bij het paintballen wordt onder andere gebruik gemaakt van een laser RGB 1,1 Watt vol kleur, 10.000 Watt verlichting en rook, de 2 x 1.000 Watt geluidsinstallatie zorgt voor de laatste extra spanning.

Wapen en kleding:
Er wordt geschoten met Semi Markers (paintballwapen), moderne en kwalitatief goede uitrusting, de paintball wapens gaan minder hard.
- Masker, dubbel glas (beslaat niet)
- Kleding: leger overall

De spellen die gespeeld worden:
Time, Last man standing, Capture the Flag, V.I.P., Take the Castle en Speedball.

www.paintballdenhaag.nl

Indoor Paintball Noordhaghe

Boots Events
Scheveningen

Vrijgezellendag Scheveningen

Voor de bachelor en bachelorette hebben wij de speciale bachelor beachdag. De aanstaande getrouwde stapt natuurlijk niet in het diepe zonder zwembandjes op dit vrijgezellenuitje! Eens kijken hoe stoer hij of zij eruit ziet in Baywatch tenue.

Na het golfsurfen en beach volleybal kan er heerlijk worden gechilled op het terras. Inmiddels staat de barbecue klaar met diverse soorten vlees en salades, zodat de basis wordt gelegd voor een gezond huwelijk. De barinhoud vullen we graag in overleg in, zodat niets ontbreekt aan deze speciale dag. Van de dj van Café del Mar tot bediening in smoking, we nemen het graag met u door!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee!

www.boostevents.nl

Boots Events
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland