Vrijgezellenfeest

Flevoland

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

VVC Adventure
Almere

Vrijgezellenfeest de Superheld
Een superheld worden is moeilijk. De vrijgezel moet over superkrachten of andere bovenmenselijke eigenschappen beschikken.

Kostuum voor de vrijgezel
Bij dit vrijgezellenfeest staat de vrijgezel volop in de belangstelling. Hij krijgt bij elke activiteit steeds een ander superpak kostuum aan.

Het Vrijgezellenfeest

Jullie gaan allemaal meedoen aan de activiteiten alleen de vrijgezel krijgt het een stuk zwaarder.

Het vrijgezellenfeest programma bestaat uit de activiteiten
:
Bungeerun , tocht door de grot, abseilen , sumoworstelen en een heuse stripact gaat de vrijgezel meemaken gekleed als Superman, Spiderman, Borat en een maatpakje voor de stripact. Als beloning mag de vrijgezel een ritje maken in de Carver.

www.vvc-adventure.nl 

VVC Adventure Superheld

Rada’s Kookstudio
Lelystad

Vegetarische Kooklessen voor bedrijven en particulieren

Rada Meursing is tien jaar chef-kok geweest in een groot Hindoe-klooster en daar is zij verlliefd geworden op de Indiaas vegetarische keuken, ook Vedische keuken genoemd. Hoewel zij zelf al meer dan 30 jaar vegetarisch eet, heeft zij nooit iets op kookgebied gevonden dat in de verste verte de Vedische keuken kan evenaren. Rada geeft al twintig jaar met veel plezier kookles.

Kookuitje
Met een groep, onder deskundige leiding, komen koken en daarna gezellig dineren. Ideaal voor teambuilding. Het is ontzettend leuk om dit te doen met de afdeling van je bedrijf, bij wijze van bedrijfsuitje, of gewoon met een groep vrienden of familieleden, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest.

Tropisch Feest
Als u de avond nóg feestelijker wilt maken, kunt u voor een kleine meerprijs het koken combineren met een workshop djembee-spelen (Afrikaans drummen). Heerlijk om te doen, en het maakt de sfeer onmiddellijk helemaal swingend! Ideaal voor grotere groepen (15+).

www.kookstudio.net

Rada´s Kookstudio

Sylfe Zeiltochten
Zeewolde

Zelf tradioneel zeilen (skûtsjesilen) op een platbodem (1910) centraal in Nederland met alleenvarende schipper. Voel de wind in je haren en houd zelf de touwtjes in handen. Zeilervaring is niet nodig. Maximaal 12 personen. Dus de groep is per definitie actief met het schip bezig.

Het vaargebied, de randmeren nabij Harderwijk, is rijk aan eilanden, stranden en oude havens. Lekker relaxen in en om het water.

Catering mag je zelf verzorgen maar de schipper kan ook dranken, een lunch, picknick, schippersmaaltijd of barbecue op een eiland verzorgen. Logeren aan boord behoort tot de mogelijkheden. Bob kan dan thuis blijven.
Zeilen is niet alleen voor mannen, op vrachtschepen zoals deze staat meestal een vrouw aan het roer!

Filmpjes staan op de site.

www.sylfe.nl

Sylfe Zeiltochten

Paintball Park Flevoland
Almere

Paintball Park Flevoland organiseert het spel met de verfkogels.
Vanaf het begin streven wij er naar om het de klant goed naar de zin te maken en daarom zijn wij een van de meest gevraagde paintball organisatoren in Nederland.

Wij hebben 7 speelvelden in een groot bosgebied aan de rand van ALMERE-BUITEN.
Met bunkers, loopgraven, fort-knox en nog veel meer.

Dus het ultieme bedrijfsfeest voor u.
Ook voor schoolfeesten, en voor de vrijgezel de bunnyhunt, nu aktie met BBQ en onbeperkt drinken de hele dag.

Zie www.paintballflevoland.nl of bel de reserveringslijn : 036 - 530 07 00.
 

Paintball Park Flevoland

Casa-Luca
Lelystad

Moeder-, dochter-, vriendinnendag, personeelsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar een creatieve avond? Onder professionele begeleiding en in huiselijke sfeer brengen wij u de kneepjes  van het zelf sieraden maken bji. Voor de beginneling de basiskennis en voor de ervaren sieradenmaakster extra technische tips.

Er is ruime keuze uit een groot assortiment aan kralen en aanverwante materialen. In onze winkel hebben wij heel veel voorbeelden van sieraden, die (na)gemaakt kunnen worden.
De kralen/sieraden workshop kost € 10,00 per persoon. Dit  is inclusief basismateriaal zoals bijv. veter, draad, ketting, kettels, ringetjes en standaard slotje. Exclusief extra materialen zoals kralen, tussenstukjes, bedels etc. naar keuze. Alle workshops zijn inclusief koffie of thee, iets lekkers en gezelligheid!

Het minimum aantal is zes personen per workshop. Bij minder dan zes personen behouden we ons het recht voor de workshop te verplaatsen. Het is natuurlijk ook mogelijk om kleinere groepen te combineren of individueel aan te melden volgens de agenda. Voor groepen vanaf zes personen kan een geheel verzorgde workshop op maat verzorgd worden en in overleg ook op een andere datum, vraag naar de mogelijkheden.

Elke maand hebben wij een inloopworkshop. Van 10.00 - 17.00 uur kunt u onder het genot van een kopje thee/koffie en wat lekkers de hele dag een workshop komen volgen. U maakt dan net zoveel als u zelf wilt. De kosten hiervoor zijn € 5,00 exclusief materiaal waar u een korting op krijgt van 10 % (alleen tijdens de inloopworkshops). Als u de hele dag blijft, is het wel aan te raden om broodjes mee te nemen.

Voor meer informatie over onze workshops en data zie onze website www.casa-luca.nl.

Graag tot ziens in ons kralenatelier in Lelystad!

www.casa-luca.nl

Casa-Luca

The Inside Track
Emmeloord

Your place for Speed
Karten betekent snelheid, adrenaline, controle en je grenzen verleggen.
Met 9PK EVO-racekarts, een 2 meter hoge kombocht en extra supergrip op het zwarte asfalt is The Inside Track één van de snelste kartbanen in Nederland.

Your place to Race
Met het mediascherm en tijdwaarnemingsdisplay is The Inside Track voor jou een compleet en uitdagend kartcircuit. Van een vrije heat fot een compleet verzorgde wedstrijd met eten en drinken... The Ïnside Track is your place to race!

Your place to Party
Bij The Inside Track kunt u terecht voor uw personeelsfeesten, familiefeesten, reünies, vrijgezellenfeesten etc. The Inside Track biedt u de gelegenheid een arrangement samen te stellen dat geheel is afgestemd op uw wensen. Karting, FANTASY X BOWLING, pooltafels, race simulators onder één dak, gecombineerd met heerlijk eten. Het is bij The Inside Track allemaal mogelijk!

www.insidetrack.nl

The Inside Track

Bonita Design
Lelystad

Bonita Design geeft workshops, ontwerpt in opdracht voor bedrijven en particulieren en is te vinden op markten en braderieën. Het is een leuke bezigheid om een mozaïek werkstuk te maken. Het kan decoratief en functioneel zijn bijvoorbeeld als relatiegeschenk of een persoonlijk cadeau zoals een geboorte tegel.

Je kunt vrijwel op elke ondergrond een mozaïek werkstuk maken met heel veel verschillende materialen, onder andere: glas, keramiek, porselein, spiegel, kralen, schelpen en kiezelstenen. Ieder mozaïek werkstuk is een persoonlijke creatie, dus uniek. Op de site vind je leuke ideetjes en inspiratie. Heb je vragen of wil je een gezellige workshop boeken, bel of mail of kom gezellig langs in de studio

www.bonita-design.nl 

Bonita Design
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland