Vrijgezellenfeest

Friesland

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Studio Audioshape
Leeuwarden

In feeststudio Audioshape in Leeuwarden vier je het aller-leukste vrijgezellenfeest! Niet alleen neem je met z’n allen een persoonlijke cd voor de vrijgezel op, je hebt een perfect lied om ten gehore te brengen op de bruiloft én een superfeest met hapje en drankje in ons studiocafé. Waar je na gedane arbeid door kunt zingen en swingen op de karaokebühne. Bovendien krijgt iedereen een cd met het nummer en karaokeversie mee zodat je nog jarenlang kunt genieten en meezingen!

We beginnen met een rondleiding in de studio waarbij je uitleg krijgt over hoe een cd opname in zijn werk gaat. Hoe wordt de nieuwe cd van Marco Borsato en Jan Smit opgenomen en gemixt?
Welke apparatuur is nodig en welke effecten zorgen voor hun unieke sound?
In het gezellige studiocafé kies je gezamenlijk een nummer uit dat je gaat bewerken. Onder het genot van een vers bakje koffie of lekker drankje, schrijf je gezamenlijk een toepasselijke tekst.
De vrijgezel krijgt een fotoshoot aangeboden als echte popster; deze foto’s worden gebruikt voor op de cd en de cd-hoes. Zo krijg je een echt persoonlijk cadeau!

Als de tekst klaar is, arrangeer je met professionele begeleiding de zangpartijen en oefen je de tekst met z’n allen met behulp van het projectiescherm. Als jullie er klaar voor zijn, duik je de opnameruimte in en begint het echte werk; koptelefoons op en inzingen maar!
Nu ervaar je hoe het echt is om een cd op te nemen.

Met een hapje en drankje kun je even bijtanken in het studiocafé om vervolgens verder te zingen en swingen op de karaokebühne.
Met Singstar (PS) zing je supersolo’s, dromerige duetten of ga je de strijd tegen elkaar aan! De computer meet je “zuivere” noten en bepaalt wie de beste zanger is.

Voor een compleet feest met uniek kijkje in de keuken van een professionele studio, een persoonlijk cadeau voor de vrijgezel, een stukje voor de bruiloft, een hapje en drankje in het studiocafé en helemaal los gaan op de karaokebühne heb je voor de hele groep een geweldig feest.

Studio Audioshape
gsm 06 - 36 39 26 75
feestje@audioshape.nl
www.audioshape.nl

Studio Audioshape

Zilver Art
Leeuwarden

Een uitje met vriendinnen, zussen, moeder-dochters, collega’s of een vrijgezellenfeestje ... zoek je een bijzondere en creatieve invulling? Tijdens een workshop zilverklei maak je zelf een zilveren sieraad. Zo heb je een uniek persoonlijk sieraad gemaakt tijdens een leuk dagje uit.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een workshop of een cursus te volgen. Tijdens een workshop leer je van zilverklei een ring, hanger, kralen of oorbellen te maken door de zilverklei te modeleren, eventueel structuur aan te brengen en verder af te werken en te verfraaien.

Na het afbakken blijft een sieraad van 99.9% zilver over. Het sieraad wordt verder afgewerkt en gepolijst zodat het een mooie glans krijgt. Het sieraad kan ook gezwart worden zodat het een antieke uitstraling krijgt. Je gaat naar huis met een eigen gemaakt sieraad!

Ook is er de mogelijkheid om op locatie de workshop te verzorgen.


www.zilverart.nl
 

Zilver Art

Paintball-Aktiviteiten centrum
De Grote Wielen Leeuwarden

Paintball is het spel om eens flink met je tegenstanders af te rekenen. Een spel vol vuur, actie en spanning.

Op het terrein van restaurant De Grote Wielen in een prachtige natuurlijke omgeving aan de rand van Leeuwarden is gevestigd Paintball Centrum De Grote Wielen.

Met 1 hectare speelveld biedt dit Paintball en Aktiviteiten Centrum groepen de gelegenheid om in een mooi ingericht speelveld tegen elkaar te strijden. Een bosrijk speelveld met twee basiskampen, hindernissen en plaatsen waar je kan schuilen. Dit alles in mooie camouflagekleding, goedgekeurde veiligheidsmaskers en automatische wapens.

Een mooie gelegenheid voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, vriendengroepen etc.

Er kan aan het spel deelgenomen worden vanaf 18 jaar en ouder.

www.paintballdegrotewielen.nl


 

De Grote Wielen Paintball

Kunstnijverheidsatelier
Zink & Zilver, Spanga

Al enkele jaren verzorgt Kunstnijverheidsatelier Zink & Zilver creatieve workshops.
Voor ieders wens en voor elk budget heeft Zink & Zilver iets te bieden. Je kunt kiezen uit workshops met glaskralen, emaille of zilver, voor een hele dag of een dagdeel.
Voor elk wat wils dus!

Ook worden in het atelier workshops glaskralen maken en workshops met zilverklei gegeven.

De bij Zink & Zilver gehouden workshops zijn inclusief thee en koffie. Bij de dagworkshops is ook lunch inbegrepen.
De workshops die in het atelier plaatsvinden, kunnen worden uitgebreid met een “afternoon tea”.

Vrijgezellenfeestjes
Het is heel gezellig om met een leuke groep iets aparts te doen. Zoals een dagje “creatief bijkletsen”, met je vriendinnen of je zussen/zusjes. Zink & Zilver biedt voor bijna elk budget een leuke workshop aan in een aangename omgeving.
Het atelier is gelegen tussen de Rottige Meenthe en de Weerribben. De Rottige Meenthe en de Weerribben zijn twee prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt kanoën, fietsen, wandelen of een fluisterbootje kunt huren.

Als het jullie beter uitkomt om de workshop op een door jullie gekozen locatie te doen: dat kan met de kralenworkshops en de korte emailleer-workshop.
Voor de workshops op locatie worden reiskosten berekend.

www.zinkenzilver.nl

Zink & Zilver

Zeilklipper Linde
Harlingen

De robuuste driemasterklipper Linde (1910) was van origine een vrachtschip, wat nog zichtbaar is door de opvallend ruime opzet van het schip. Inmiddels is het schip omgebouwd tot een stijlvolle zeilklipper.

Aan boord is het genieten. Wind door de haren en blik op oneindig. Dat moet je voelen, beleven. Dat kan, aan boord van de Linde.

Op het ruime voordek is ruimte om te zitten en te genieten van de opspattende golven. Op de opbouw kunt u uit de wind genieten van de zon en het fonkelende water.

Het middendek heeft 6 bankjes en biedt meer dan voldoende comfortabele zitruimte.
Hier kunt u met collega’s, vrienden of familie genieten van de zeiltocht, het uitzicht in een haven of een feestelijke barbecue houden. Op het achterdek is ook nog eens zitruimte met een heerlijk uitzicht!

De Linde is voorzien van een hoge opbouw en reling waardoor jonge kinderen vrij rond kunnen lopen. Uiteraard kunnen zij onderdeks uitgebreid spelen.

De Linde heeft overnachtingsmogelijkheden voor 30 personen. Tijdens dagtochten kunnen 50 personen inschepen.

Alle zeilen worden met de hand  bediend. Met drie hoofdzeilen en drie voorzeilen is het gezamenlijk aanpakken om alle zeilen omhoog de masten in te heisen. Dus: Trossen los en varen maar!

Lees verder...

Zeilklipper Linde

Pulsar Karting
Leeuwarden

Karten is niet alleen een sport die men fanatiek kan beoefenen, maar ook een vrijetijdsbesteding die zowel eenlingen als groepjes veel plezier bezorgt. Ook kunt u voor een middag of avond het echt Formule 1 gevoel over u krijgen.
Twee centimeters boven het asfalt rijdend, voelt u zich als Verstappen en Schumacher.

Karten is de laatste jaren van een onbeduidende buitensport uitgegroeid tot een indoorsport  met meer dan honderdduizend regelmatige deelnemers. Ondanks dat het een gemotoriseerde sport betreft, levert de rijder een grote inspanning. Bovendien traint men in het bijzonder op concentratievermogen en reactiesnelheid.

De leiding van de indoorbaan in Leeuwarden heeft jaren lang rally- en race-ervaring en kan u, indien gewenst, helpen bij het aanleren van een goede rijtechniek en het vinden van de ideale lijn.

Individuele rijders en kleine groepjes: Karten per heaten van 15 minuten (incl. in- en uitstappen).

Groepsarrangementen op afspraak. Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Uw kartarrangement kan worden aangevuld met eten in ons gezellige restaurant of in- en outdoor barbecuen, met een Schietarrangement, Sumo-worstelen, Lasergame of drive-in discotheek.
Bel vrijblijvend voor informatie!!

www.kartbaan-leeuwarden.nl

Pulsar Karting
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland