Vrijgezellenfeest

Groningen

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Magic Dance
buikdansworkshops

Magic Dance staat reeds jaren bekend om haar professionele buikdansworkshops en show.

Bij Magic Dance is alleen het beste voor de vrijgezellenfeesten gewenst en geniet van één van onze Egyptische buikdanseressen.
De buikdansworkshops worden in top locaties gegeven die zich bevinden in een écht oosters paleisje met een gigantische oosterse tuin.
Wij nemen u mee in 1001nacht sfeer en u waant zich in de tijd van harems en Farao.
De locatie is geheel rijkelijk oosters ingericht met heerlijke geurige kaarsjes en zachte kussens om heerlijk even in weg te loungen.

Na binnenkomst verwelkomen wij u met een oosterse thee en kunt u genieten van onze buikdansshow. Daarna volgt de buikdansles en om de sfeer nog meer te verhogen, krijgt iedereen een mooie buikdans sjaal om. Tussendoor een waarzegster die iedereen geluk toespreekt (die dat wenst).
En nog veel meer verrassingen...

Ook mogelijk met een heerlijk oosters diner incl. fris/sap. De gerechten komen van alle oosterse/Aziatische landen, dus is er voor iedereen wel iets verrukkelijks bij (o.a. kip, rijst, vega, aardappel en rundgerechten).

Vraag onze uitgebreide brochure aan voor meer informatie.

www.magicdance.nl

Magic Dance

Pjerke Buitensport
Midwolda

Pjerke Buitensport is gevestigd in het uiterste noordoosten van Groningen. Vanuit een unieke locatie bieden wij u op maat gemaakte attractieve buitensport activiteiten aan. Naast deze activiteiten kunt u gebruik maken van kano’s, fietsen, steps met routebeschrijvingen.

Of het nu gaat om ludieke feesten en partijen waar het draait om lol hebben of om serieuze groepsactiviteiten die tot een betere samenwerking moeten leiden.

Pjerke Buitensport wil u hierbij graag van dienst zijn.

www.pjerke.nl 

Pjerke Buiitensport

NoorderUitje
Groningen & Friesland

NoorderUitje organiseert één - en meerdaagse actieve en recreatieve arrangementen voor iedereen die er in groepsverband op uit wil. Hierbij valt te denken aan bedrijven, non profit organisaties, verenigingen, teams, families, scholen, vrijgezellenfeesten etc.

Het werkgebied van NoorderUitje omvat de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden en de provincies Groningen en Friesland. Wij kennen het Noorden als onze broekzak en nemen denk- en regelwerk graag van u over. U hebt er geen omkijken naar, u hoeft alleen maar ontspannen te genieten van u unieke uitje.

Hoe wilt u de dag invullen?

Allereerst brengen wij op professionele, maar ontspannen wijze uw wensen in kaart.
Gaat u bijvoorbeeld voor:
       •   HIKING & BIKING: Actief en avontuurlijk
       •   MUSIC & FOOD: Stad en cultuur
       •   SUN & FUN: zon, zee en strand

Of juist heel wat anders. Laat het ons horen en wij gaan voor u aan de slag.

www.noorderuitje.nl

NoorderUitje

Q-Pit Party Palace
Groningen

Q-PIT Party Palace ... alle remmen los!

Q-Pit Party Palace is specialist in het organiseren van evementen en feesten. U zult er alles vinden om een onvergetelijke dag of zelfs volledig verzorgd weekend te beleven. Vervoer, high tea, lunch, entertainment, limoservice, diner, uitgaan, overnachten, ontbijt, sportief, educatief... wij kennen Groningen en hebben de ervaring.

Op onze website treft u een beschrijving aan van de vele attracties die wij u kunnen aanbieden. Ideaal voor bedrijfsfeesten, partijen, kinderfeestjes, speciale gelegenheden of zomaar een avondje uit. Wij adviseren u om even tijd vrij te maken voor een rondleiding en persoonlijk gesprek. Onze enthousiaste medewerkers staan u, onder het genot van een drankje, te woord en denken graag met u mee.

Wij wensen u veel spanning en speelplezier bij de grootste en modernste attractie aan de Grote Markt in Groningen!

www.q-pit.nl

Q-Pit Party Palace

Paaldansworkshop
op locatie in Nederland

Bij ons altijd feest, niet in een nachtclub of studio maar in oosterse lounge sfeer leuk voor uw vrijgezellenfeest of vriendinnendag te vieren.
De workshop geven wij alleen voor uw eigen groep in privé sfeer.

U krijgt les van een danseres met veel humor!! Zij maakt er altijd een gezellig feestje van!!

Vraag onze brochure aan via onze website stripteaseles.nl
- ook mogelijk les van tante Sjaan, heel veel lachen met haar grappen en grollen
  
(meer info staat in onze brochure/site)
- paaldansworkshop met muziek uit de jaren 70/80/90
- paaldansworkshop met oosters diner geheel verzorgd in oosterse ruimte
- paaldansworkshop bij u thuis op locatie

U krijgt:
- paaldansles
- gogodance (u leert een show om de paal)
- onbeperkt drankjes (bij de prijs inbegrepen)
- erotisch cadeautje voor de hele groep (grappig)
- fotoshoot (de vrijgezel krijgt een “stoute” outfit aan)
- zoete versnaperingen

Tijd : 2 uur
Kleding: vrijetijds kleding of sportkleding

Gezellige thuisworkshop vanaf 10 personen
huiskamer ruimte is voldoende
een klein podium van 1.20 m x 1.20 m waar de paal in komt te staat, geen beschadigingen aan de plafond en vloer

www.stripteaseles.nl
 

Paaldansworkshop

Workshop Paaldansen

Handsaam
Groningen

Workshop Handlezen met een eigen groep!

Met maximaal 10 personen kom je naar de praktijk en Rebecca van Delden verzorgt speciaal voor jullie een workshop handlezen. Grotere groepen mogelijk in overleg, op andere locatie. Extra leuk voor een: verjaardag, vriendenclub, zussendag, afscheid collega, reünie, jubileum en 'bijna-getrouwd-dag'.

Hoewel het handlezen een serieuze aangelegenheid is, wordt er meestal ook heel wat af gelachen! Je ontvangt een reader over de behandelde onderwerpen zodat je de informatie thuis nog eens in alle rust door kunt nemen of de handen van je naasten kunt bestuderen. Je hebt hierna stof genoeg om een hele tijd over door te praten!

www.handleeskunde.nl 

Handsaam Workshop Handlezen

Euro Kartracing & Bowling
Groningen

Euro Kartracing & Bowling Groningen, dé plaats voor (race)plezier voor jong en oud.
Wij bieden u sensationeel kart en bowl plezier met de nieuwste materialen in een sfeervolle ambiance. Kom eens binnen voor een drankje, een hapje of een ronde karten. U zult verrast zijn!

Karten
De meest spectaculaire kartbaan van Europa staat in Groningen. Kom eens racen bij Euro Kartracing & Bowling Groningen en beleef ‘The heat of indoor speed’. Jong en oud kunnen met hoge snelheid over de brug van ‘Spa Francorchamps’ of door de spectaculaire bochten van ‘Monaco’.
De unieke geluids- en lichteffecten geven u het gevoel van een echte 24-uurs race te rijden.

Groepsarrangementen (vanaf 10 personen)
De mogelijkheden van de arrangementen zijn eindeloos! Combineer bijvoorbeeld één van de kartarrangementen met een Zuid Europees buffet, of sluit een middag bowlen af met een barbecue buffet.

Euro Kartracing & Bowling Groningen is eenvoudig bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor bussen.

Wilt u een volledig beeld van ons bedrijf? Maak een afspraak met één van onze receptionistes voor een rondleiding en u zult verbaasd staan over de unieke inrichting met 3D-decors en de lichtshows.

www.kartbaangroningen.nl

Euro Kartracing & Bowling
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland