Vrijgezellenfeest

Limburg

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Artspectrum Events
Maastricht

Workshop Venetiaanse Maskers

De deelnemers beschilderen en versieren een uniek  masker op stok dat speciaal voor deze workshop met de hand gemaakt wordt door de bekende Maastrichtse kunstenares Jozefien Koelman. Zij zal u tijdens dit creatieve proces met veel plezier begeleiden in haar sfeervolle atelier op een van de mooiste plekjes van Maastricht.

Duur 2,5 uur. Kosten € 60,- p.p. inclusief alle materialen en kleine catering.

Ook keuze uit andere workshops zoals schilderen, beelden maken, glas bewerken en mozaïeken.

Meer info op: www.artspectrum.info

 

Artspectrum Events maskers maken

Parties R Us
Meijel

Vrijgezellen Staparrangementen

Een dag, een avond of zelfs een compleet weekend feesten helemaal uit je dak met een feest om nooit te vergeten ?
Wat wil je nog meer ? Discotheek PartiesRUs combineert leuke dagactiviteiten met spectaculaire avondprogramma's. Zo is het mogelijk om de ene avond zelf je eigen discotheek te runnen of een andere avond je lekker te laten gaan in deze discotheek met onbeperkte drank. Ben je helemaal uitgeput? Niet getreurd… onze compleet nieuwe slaapaccommodatie is slechts enkele passen van de discotheek verwijderd. Als dit geen feestje gaat worden!

Vrijgezellenfeest arrangementen:

- Vrijdag Vangrail Party
     Onbeperkt feesten bij Cafe Bar de Vangrail met overnachting.

- Run je eigen Disco Party
     Onbeperkt feesten met jezelf als personeel in Discotheek PartiesRUs met overnachting.

- All In Saturday Party
     Steptocht, BBQ en onbeperkt feesten bij Discotheek PartiesRUs met overnachting.

- All In Party Weekend
     Activiteiten, onbeperkt feesten en tweemaal ontbijt en overnachting.

Alles vanaf € 69,- per persoon.

www.partiesrus.nl

Parties R Us Staparrangementen

Dike Farms Paintball Games
Maasbree

Paintball is een wereldwijde snel groeiende sport en uitermate geschikt als “Outdoor Event”. Een spel voor jong en oud, vanaf 14 jaar.

Dike Farm is één van de eerste “Woodland” speelvelden van Nederland. Wij zijn begonnen in 1993 en verheugen ons elk jaar weer in een groeiend spelersaantal. Onze bereikbaarheid en ligging is uniek; 3 minuten van de A67, aan een belangrijk kruispunt van de N277 en N275.

Het speelveld heeft een oppervlakte van 12.000 m², speciaal voor “Paintball” aangelegd. Houten hutten, torens, loopgraven en mangaten zorgen ervoor dat je je lekker kunt uitleven.

Vrijgezellenfeest:

Een paar spelletjes Paintball zijn het als vrijgezellenfeest natuurlijk helemaal. De vrijgezel wordt in een mooi hazen-, muizen- of kattenpak gestopt en wordt door de rest van de groep een beetje “gejaagd”. Altijd lachen, gieren en brullen, ook voor de “gejaagde” vrijgezel.

www.dfpaintball.nl

Dike Farms Paintball Games

Adventure Paradise
Sevenum

Adventure Paradise is een groeiend recreatiepark, toegespitst op outdoor activiteiten zoals buggyrijden, boogschieten, paintball en nog veel meer!

Wij organiseren complete bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, familiefeesten en kinderfeesten. Iedereen kan bij ons terecht, voor één onderdeel apart, of voor een complete active dag vol spanning en avontuur. Dit kan uitgebreid worden met eten en drinken.

Adventure Paradise is gelokaliseerd op Camping de Schatberg en we beschikken dus ook over slaapgelegenheid.
Als bedrijf zijn presentaties en/of meetings hier ook prima te houden voor aanvang.

www.adventureparadise.nl

 

Melac

Boerenspellen
Ospel

VRIJGEZELLENFEESTEN

Wij hebben een leuk aanbod voor de vrijgezellen. Gun hem/haar nog een dagje gezond boerenlucht, voordat hij alleen nog maar overdekte winkelcentra bezoekt. Of voor haar natuurlijk nog een lekker dagje buiten of binnen bezig zijn voordat ze voorgoed aan het aanrecht verblijft.

SPOEDCURSUS BOER WORDEN - De echte versie
We beginnen natuurlijk met een kopje koffie, waarna de vrijgezel in laarzen en overall wordt gehesen. Wij zorgen er dan voor dat Bertha 297 staat te popelen om door hem/haar gemolken te worden. En....... er is nog veel meer werk.
Menig zweetdruppeltje zal tevoorschijn komen. De stal moet worden uitgemest. De kalfjes hebben grote dorst, de voergang moet worden geveegd. En als klap op de vuurpijl, moet er ook voor nageslacht worden gezorgd. (Bij de koeien althans) We sluiten af in de hooiberg voor........? Neem vooral foto en video camera’s mee om dit alles te vereeuwigen.
Dit programma duurt ongeveer 1,5 uur. Kosten op aanvraag.

SPELLENPROGRAMMA SPOEDCURSUS BOER
Lachen, gieren, brullen, humor, actie, gezelligheid en veel plezier. Er is geen betere manier om het echte oer-hollandse boerenleven te ondergaan. Wij hebben enkele bijzondere spellen, niet te vergelijken met bijv. sjoelen of darten.
Ons programma bestaat uit 10 spellen die te maken hebben met de dagelijkse handelingen op de boerderij. Van koeien melken tot insemineren. Bij de vrijgezellenfeesten zal de vrijgezel in koeienpak worden gehesen.

PEELKOLDERSTEPSAFARIi
Dit is een kroegentocht met gekke vragen op de kickbike step. Duurt ongeveer 2,5 uur. Mag ook een volle dag duren als jullie maar voor donker thuis zijn.

www.boerenspellen.nl

Boerenspellen

Visser Chocolade
Heerlen / Munstergeleen

Visser Chocolade behoort tot de jonge generatie chocolatiers. Wij willen bonbons tot ‘creaties’ verheffen, onder andere door een optimale, fantasievolle combinatie van chocolade en bijbehorende ingrediënten. Elke dag opnieuw bekijken, proeven, bespreken en vervolmaken wij onze chocolade.
En kwaliteit mag daarbij geen discussie zijn.
Naast de eigen en franchise winkels leveren wij ook diverse speciaalzaken door heel Nederland.

Chocoladeworkshops

Wilt u meer genieten, beter proeven en veel weten over chocolade en daarmee educatie combineren met plezier en welbehagen? Neem dan eens deel aan een workshop bij Visser Chocolade. Ook kunt u een cadeaubon, een workshop cadeau geven.

Met passie voor hun vak vertellen en entertainen de chocolatiers van Visser Chocolade u gedurende de workshop. Zij garanderen dat u na een workshop, chocolade anders gaat benadere. Met erkenning voor een prachtig vak en herkenning van kwaliteit, zodat u in de toekomst beter en intenser zult kunnen genieten van dit ‘zwarte goud’.
U weet dan ook dat de geur van chocolade onze hersengolven vertraagt, waardoor u rustig wordt. Voeg hierbij de in chocolade aanwezige endorfine (gelukstofjes) en als toegift nog een stof genaamd pea, welke op adrenaline lijkt, en u bent verzekerd van een zinvolle korte invulling van uw leven.

Als afsluiting van deze workshop proeft u nog een heerlijke chocoladelikeur vergezeld van enkele bonbons met een geweldige smaakverhuwelijking.
U zelfgemaakt creaties worden mooi ingepakt zodat het thuisfront uw alibi wellicht zal accepteren!

U bent van harte welkom! Alléén of met vrienden, een vrijgezellenfeest, of met een bedrijfsuitstapje, kookclubs. Indien gewenst kunnen wij ook workshop op maat leveren.

Visser Chocolade Heerlen voor groepen 6-12 pers. / tel. 045 - 579 05 50

Visser Chocolade Munstergeleen voor groepen 10-20 pers. / tel. 046 - 400 99 15

Beide locaties open inschrijfdagen voor 1-5 perso(o)n(en)

www.visser-chocolade.nl

Visser Chocolade
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland