Vrijgezellenfeest

Maastricht

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Artspectrum Events
Maastricht

Workshop Venetiaanse Maskers

De deelnemers beschilderen en versieren een uniek  masker op stok dat speciaal voor deze workshop met de hand gemaakt wordt door de bekende Maastrichtse kunstenares Jozefien Koelman. Zij zal u tijdens dit creatieve proces met veel plezier begeleiden in haar sfeervolle atelier op een van de mooiste plekjes van Maastricht.

Duur 2,5 uur. Kosten € 60,- p.p. inclusief alle materialen en kleine catering.

Ook keuze uit andere workshops zoals schilderen, beelden maken, glas bewerken en mozaïeken.

Meer info op: www.artspectrum.info

 

Artspectrum Events maskers maken

City Xplore
stadstochten

City Xplore ontwikkelt volgens uniek concept, zowel reguliere als op-maat-gemaakte stadstochten in een aantal gezellige, bezienswaardige steden.

Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, verenigingsuitje, verjaardagsfeestje of zussendag, dan bent u bij City Xplore aan het juiste adres. Zonder dat u gebonden bent aan een gids of begeleider, bieden wij u een leuke,  boeiende en gezellige stadstocht, al dan niet met (spel)opdrachten, in de door u gekozen stad. Vooraf ontvangt u een pakket met daarin alle ingrediënten voor een fantastisch dagje uit.

Kort samengevat heeft u bij City Xplore de volgende mogelijkheden:

1. Stadstocht
Dit is een tocht waarbij u aan de hand van foto’s en een routebeschrijving een schitterende wandeling maakt door de stad van uw keuze. Naast uitgebreide informatie en wetenswaardigheden zijn er allerhande vragen, puzzels, breinbrekers en  (spel)opdrachten in de tocht verwerkt.

2. Kindertocht
Met de kindertocht bezorgt u de kinderen een leuke, afwisselende en tegelijkertijd ook leerzame tocht door de stad naar keuze. Vooraf ontvangt u een compleet pakket met alles erop en eraan. De kindertocht is uitermate geschikt als onderdeel van een kinderfeestje.

Stadstochten zijn mogelijk in de volgende steden: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Deventer, Maastricht, Naarden, Nijmegen en Woerden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.com.

City Xplore

Mozaïek à la Carte
Maastricht

MOZAÏEKWORKSHOP VRIJGEZELLENDAG

“Een vrijgezellendag” combineren met een gezellige Mozaïekworkshop in het Bourgondische Maastricht....”.

Wij verzorgen voor de bruid en haar vriendinnen een mozaïekworkshop in een gemoedelijke sfeer. Jullie resultaat is een originele mozaïekcreatie voor de bruid en haar aanstaande. Een romantisch bistrotafeltje, een mooie spiegel, dienblad......

Jullie kunnen kiezen voor een hele dag of een dagdeel.

Gedurende de hele workshop zal het niet ontbreken aan koffie, thee en versnaperingen. Het spreekt voor zich dat de bruid de workshop niet hoeft te betalen. Bovendien zorgen wij voor een leuke attentie voor de bruid.
Het voegen en de afwerking van de mozaïekcreatie kan door ons gedaan worden waarna de mozaïekcreatie na enkele dagen kan worden afgehaald. Tweede mogelijkheid is dat de groep voldoende voegsel en een duidelijke voeginstructie mee kan nemen zodat ze thuis voor de afwerking kunnen zorgen.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Eventueel kunnen mensen van het station worden gehaald.

www.smeetstegels.com

Mozaïek à la Carte

Maastricht-Biking
Maastricht

Maastricht-Biking is een klein en vriendelijk bedrijf dat is gespecialiseerd in verrassende stadstochten en mountainbike tochten in de wijdere omgeving van Maastricht.

City Tours met oog voor cultuur en historie
Verken het echte Maastricht en een stukje van het bijzondere landschap eromheen. Ontdek de bijzondere plekken, uitzichten en gebouwen en de bijbehorende verhalen op onze verrassende stadstochten. Met Maastricht-Biking kom je op plekken die je zelf niet snel zou vinden en ontdek je de dingen waaraan je anders voorbij zou fietsen. De fiets is kortom ideaal om onder begeleiding van onze stadskundige gidsen Maastricht te verkennen.

Mountainbike Tochten
Mountainbiken door stille natuur, langs vergeten plekken en ruige littekens in het landschap. Van ontspannen tot sportief. Door bos en heide, langs stilgelegde spoortracés en een uitgebreid netwerk van kanalen, rijd je urenlang uit het zicht van autoverkeer en bebouwde kom. Verlaten fabrieksterreinen, mijnsteenbergen en verwilderde zand-, grind en mergelgroeves zijn kleine paradijsjes voor off-road rijders.

Doorkruis lands-en taalgrenzen
Op het kruispunt van Wallonië, Vlaanderen en Us Limburg is de omgeving enorm gevarieerd: bos en hei van de Hoge Kempen, het bed van de wilde Grensmaas, de Franse sfeer in het Waalse Jekerdal en de hellingen en weidse uitzichten van het Mergelland en de Voerstreek.

Groepsarrangementen
Onze fietstochten zijn uitstekend te combineren met een bezichtiging, rondleiding in een grottenstelsel, proeverij of een boottochtje. Voor de meeste arrangementen geldt een minimum deelname van 6 personen.

www.maastricht-biking.com

Maastricht-Biking

Pipoos
Maastricht

In onze winkel hebben we een mooie cursusruimte. Hier worden regelmatig workshops en cursussen gegeven voor zowel volwassenen en kinderen.
Deze ruimte is ook ideaal voor groepen mensen die hun vrijgezellenfeestjes en/of bedrijfsuitjstapjes op een creatieve manier willen vieren.

De cursussen/workshops die onder andere gegeven worden zijn:
- Hout decoratie
- Spiegel/glas
- Porselein beschilderen
- Textiel verharden
- Brons- en loodeffecten
- Kaarten maken
- Acrylschilderen
- enz.

Informeer naar de mogelijkheden.

www.pipoos.nl

Pipoos
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland