Vrijgezellenfeest

Noord-Holland

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

La Savonnerie
Haarlem

La Savonnerie - Ambachtelijke Zeepmakerij

Bent u op zoek naar een lekker geurende workshop.

La Savonnerie, een ambachtelijk zeepwinkeltje in het centrum van Haarlem, verzorgt workshops zeep maken.

In 1,5 tot 2 uur zal u geïnformeerd worden over de geschiedenis, de ingrediënten en hoe zeep gemaakt wordt.

Vervolgens zal u zelf de mogelijkheid krijgen zeep te maken te bestempelen met leuke teksten. Natuurlijk wordt de kleur en geur door uzelf bepaald.

Als aandenken of om thuis te gebruiken maakt La Savonnerie voor iedere deelnemer een zeep bestempeld met zijn/haar eigen naam.

De workshops worden gegeven van dinsdag tot en met vrijdag en op donderdagavond. Aantal personen: 4 - 10.

Voor verdere informatie of om te reserveren kunt u contact opnemen met info@lasavonnerie.nl.

www.lasavonnerie.nl

La Savonnerie workshop zeep maken

Bizju.
Haarlem

Bizju geeft creatieve workshops in hartje centrum Haarlem in haar eigen stijlvolle workshopatelier. Slechts een minuutje lopen van de grote markt is dit een perfecte locatie voor een creatief dagje uit, teambuilding of als basis voor een gezellige vrijgezellendag.
Bizju. geeft tevens workshops op locatie in Nederland.

Bij Bizju kun je bijzondere sieraden maken, maar ook een koppie beplakken..Dat is ware papiermache-art.

Een op en top activiteit voor de hedendaagse stijlvolle vrouw die gevoel heeft voor mooie, hippe en aparte sieraden en kunstobjecten..
De creaties van Bizju. zijn stoer en tijdloos, maar toch geïnspireerd door de trends van het moment.

Onder leiding van ontwerpster Petra van der Salm maak je je eigen bijzondere creatie. Er zijn diverse mogelijkheden.
Van een standaard workshop tot “Bijzondere” workshops inclusief lunch, hightea of borrel.  Een programma op maat behoort tot de mogelijkheden.
De kosten zijn vanaf € 49,00 p.p. (min. aantal deelnemers 6, max. 12. Grote groepen op aanvraag).

Bizju. gebruikt hoogwaardige materialen zoals metaal, Swarovski kristal, handgeblazen Venetiaans glas, glasparels, diverse vormen van schelpen en allerlei soorten en vormen van luxe glaskralen voor haar sieraden.

Voor meer informatie en reserveringen www.Bizju.nl, info@bizju.nl of bel 06-20866543.

Bizju. Creatieve Workshops

Windshift
Wijk aan Zee

Sportieve en spectaculaire activiteiten zijn onze specialiteit. Je kunt bij ons terecht voor een onvergetelijk programma op het strand. Activiteiten zijn los te boeken of in combinatie zodat iedereen meerdere sporten kan uitproberen.

Strandzeilen of blokarten
Blokarten is spectaculair en makkelijk te leren. Iedereen kan het! Je zit in een driewieler en rijdt over het strand.

Powerkiten of vliegeren
Het vliegeren begint rustig met een kleine vlieger. Als iedereen de basis doorheeft, gaan we een stap verder en pakken we de grotere maten erbij. De eerste sleepsporen zullen al snel in het zand staan.

Flyboarden
Het vliegerprogramma kunnen we uitbreiden met flyboarden. Je staat op een oversized skateboard en bedient tegelijkertijd de vlieger. Het lijkt moeilijk, maar iedereen kan dit leren in twee uur.

Strandspelen
Ook zonder wind kunnen we een programma aanbieden met o.a. volleybal, beach golf, frisbee golf, ultimate frisbee en meer.

Horeca
Eventueel kunnen we een barbecue of diner reserveren bij een horeca gelegenheid in de buurt.

Bezoek onze website voor een vrijgezellendag op het strand of vraag direct informatie aan per email.

Windshift

Paintball Centrum Het Gooi
Loosdrecht

Onze gloednieuwe indoor locatie was voorheen een laboratorium en bestaat uit twee verdiepingen. De vele kantoorruimtes en het grote gezamenlijke laboratorium zijn omgebouwd tot een echt speelveld met allerlei verschillende speelsituaties.

In het beneden speelveld tref je o.a. deze verschillende situaties aan: loopbruggen, bossen, huisjes, tunnels, bunkers, autowrakken etc. Tevens is er een tweede verdieping. Het is dus mogelijk om de tegenstander ook  van boven aan te vallen.

De tweede verdieping ligt ongeveer 3 meter hoger dan de begane grond. Op de tweede verdieping, die verbonden is met het beneden speelveld d.m.v. verschillende houten trappen, is een compleet labyrint aangelegd van gangen met openklappende deuren en ruimtes waarvandaan je over het beneden speelveld kunt uitkijken.

Onze nieuwste aanwinst is een heuse uitkijktoren waarvandaan u een echte sluipschutterspositie kunt innemen.
Deze uitkijktoren kunt u door middel van een trap bereiken en vervolgens via een glijbaan weer verlaten.

De locatie heeft een aantal unieke gadgets, zo wordt er gebruik gemaakt van rookmachines waardoor tijdens het spel het kan  gebeuren dat in één keer in de mist staat en stapje voor stapje verder moete en een goede positie moet zoeken voordat de mist is opgetrokken.

Ook als de Stroboscoop aan gaat en alles gaat in één keer in slowmotion krijg je een echte adrenaline kick. Als u uit het spel bent geschoten kunt u vanuit de bar, achter glas, kijken hoe u collega’s of vrienden verder spelen en te grazen worden genomen.

Zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Unieke combinatiemogelijkheden voor bedrijven. Tevens volop cateringmogelijkheden.

Paintball Centrum Het Gooi is makkelijk bereikbaar. Midden in het land, slechts 10 minuten van de A27 en 20 minuten van de A2. Wij zijn 7 dagen per week geopend!

www.paintballcentrum.nl

Paintball Centrum Het Gooi

Atelier Galerie Sophie Jong
Alkmaar

In d’Oude stad van Alkmaar vindt u Atelier Galerie Sophie Jong.
U bent van harte welkom om hier exposities van schilderijen, bronzen beelden, keramiek, metalen meubelen en sieraden te komen bekijken.
In het atelier kunt u ook zelf aan de slag. Er zijn verschillende workshops te volgen.

Volg alleen of samen met vrienden of collega’s een workshop waarbij je behalve een gezellige tijd ook nog een uniek en persoonlijk kunstwerk aan overhoudt.
U kunt de workshops prima combineren met bijvoorbeeld een etentje, stadswandeling of rondvaart. Er liggen genoeg voorbeelden klaar om inspiratie op te doen.

Vrijgezellenfeestje

Een zilveren sieraad maken van zilverklei

Er wordt een bedel voor de bruid en jezelf gemaakt. De bedels voor de bruid komen aan een jasseron ketting of armband te hangen. Dit wordt een mooie en unieke herinnering aan haar vriendinnen en vrijgezellendag.
De korte workshop duurt 2,5 uur en je kunt je opgeven met een groep vanaf 6 personen.

Keramiek decoreren
Er wordt bijv. een taartservies voor het bruidspaar gemaakt. De bruid beschildert het taarttableau en de vriendinnen de gebakbordjes. De kleuren en eventueel een thema worden door de bruid bepaald. De workshop duurt 2,5 uur.

Of wat dacht u van het maken van een groepsschilderij of een ketting en oorbellen van zilverdraad, nylondraad en kralen? Het is allemaal mogelijk in Atelier Galerie Sophie Jong.

www.ateliergalerie.nl

Atelier Galerie Sophie Jong
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland