Vrijgezellenfeest

Overijssel

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Art-in-tact
Zwolle

Voor team- afdelings- of personeelsuitje: De combinatie van een gezellig uitje, een beetje teambuilding, je afdeling of kantoor nadien op fleuren met eigen gemaakte schilderijen, die een herinnering zijn aan de dag. Dat is het Art-in-tact concept.

Voor vrijgezellenfeesten: krijgen bij Art-in-tact wel een heel bijzondere inhoud. De feestgangers kunnen voor zichzelf een schilderij maken of een schilderij voor het a.s. bruidspaar.

Voor familiefeesten: Wat dacht u van de mogelijkheid om samen met uw grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen het familieschilderij te maken dat nog generaties lang in de familie blijft!

Voor kinderfeestjes: Samen op je verjaardag met je vriendjes en vriendinnetjes een schilderij maken??
Dat is pas een mooi verjaardagscadeau. Nee, nog leuker je maakt je eigen verjaardagscadeautje en niet alleen jij maar je vriendjes en/of vriendinnetjes ook!!!!
Iedereen heeft dus een mooie herinnering aan jouw feestje.

De workshops kunnen op een door u uitgezochte locatie op maat verzorgd worden.
Groepen tot ongeveer 25 deelnemers zijn te ontvangen in het schildersatelier van Art-in-tact te Lierderholthuis.

De combinatie van lekker samen schilderen, samen plezier maken en nadien je afdeling, kantoor of huis op fleuren met eigen gemaakte schilderijen, een herinnering aan uw uitje.
Dat zijn de workshops schilderen van Art-in-tact.

Zie: www.art-in-tact.nl

Art-in-tact vrijgezellenfeest

De Wilgenweard
Nijverdal

Bachelor Survival

Na ontvangst met koffie en gebak wordt de vrijgezel flink onder handen genomen door zijn persoonlijke ‘Drill’ instructeur. Nadat de vrijgezel in de juiste kleding is gestoken en de ‘warming-up’ heeft gehad, begint u aan de door u gekozen activiteiten. Uiteraard zal de vrijgezel daarbij in het middelpunt van de belangstelling staan.
Na afloop van de activiteiten wacht u een uitstekend dinerbuffet, waarbij de vrijgezel zijn eigen potje op gepaste wijze zal moeten opwarmen. (Ook mogelijk zonder dinerbuffet, of met lunch- in plaats van dinerbuffet.)

Voor de activiteiten kunt u kiezen uit de volgende blokken:
Blok 1 klimwand, speleologie, sumoworstelen slingertouw en boogschieten.
Blok 2 touwparcours, gravity fall, sumoworstelen en vlot bouwen.
Blok 3 ATB met gids, vlot bouwen en handboogschieten.
Blok 4 (avondblok, diner halverwege de activiteiten) klimwand, speleologie,
sumoworstelen en slingertouw over water.

Blok winter klimwand, indoor abseilen, speleologie en sumoworstelen.
(1 november tot 1 april)

www.wilgenweard.nl

De Wilgenweard - abseiltoren

Nanets Inpakshop
Wanneperveen

Workshop: Creatief Inpakken
Volg eens een creatieve, gezellige en leerzame workshop.

Maak van uw cadeau... een écht geschenk! Leer correct, origineel, apart, luxe en creatief in te pakken. Wij geven naast de basisworkshops ook verrassende themaworkshops: Kerst, Valentijn, Vaderdag, Moederdag.

Ook zeer geschikt voor groepen, verenigingen of als personeelsactiviteit. Bij ons of bij u op locatie. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen voor groepen.

www.nanetsinpakshop.nl
 

Nanets Inpakshop

Kartplaza® Actionworld
Nijverdal

Anders dan de naam zou doen vermoeden is Kartplaza Actionworld veel meer dan zomaar een indoor-kart centrum. Natuurlijk beschikken wij over een superspannend circuit, maar er is veel meer dan dat! Stap eens binnen en ontdek het zelf. Geniet terwijl u plaatsneemt in een van onze gezellige bars.

Wees een winnaar als u een heuse Strike gooit in het Mexicaanse “Magic Bowling” centrum of neem een kijkje in the Wild, Wild West bij de spectaculaire LaserGames. Onze nieuwste attractie is “Paintball Arena”. Nu al door kenners uitgeroepen tot één van de mooiste en spectaculairste paintball locaties van Nederland!

Waar iets gevierd wordt, wordt natuurlijk gegeten. Bij Kartplaza Actionworld kunt u al vanaf 4 personen gebruik maken van een van de smakelijke schotels of buffetten.
Ook als de groepen groter worden, hebben wij diverse arrangementen en buffetten. Hiertoe beschikken wij over diverse zalen voor groepen tot 500 personen.

Kortom Kartplaza Actionworld heeft iedereen wel iets te bieden!

www.kartplaza.nl

Kartplaza Actionworld

Tapas Margarita
Zwolle

De kookstudio waar iedereen terecht kan. Of je nu een “kookgek” bent of gewoon enthousiast en wel of geen kookervaring hebt.

Tapas Margarita organiseert voor hobbykok en alle andere liefhebbers van goed en lekker eten een tapasworkshop.
Deze wordt gehouden op een sfeervolle locatie, in een woonark aan de Turfmarkt te Zwolle.
De opzet is om de groepen zo klein mogelijk te houden (minimaal 6 - maximaal 8 personen), zodat er alle tijd is om iedereen persoonlijke begeleiding te geven.
De tapasworkshop vindt plaats in de avonduren tussen 18.15 en 23.00 uur.

Daarnaast is het mogelijk om met een eigen groep (minimaal 6 - maximaal 8 personen) te komen koken, dan is het mogelijk zelf een datum te kiezen en een voorkeur voor een ochtend, middag of een avond aan te geven.
Voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiediner, een workshop in het kader van teambuilding of zomaar met een paar kookfanaten. Alles is mogelijk! Tapas Margarita is hiervoor uitstekend geschikt. Het is een leuk en origineel alternatief!!!

www.tapasmargarita.nl

Tapas Margarita

Adventure King
Enschede

Adventure King organiseert actieve evenementen op een luchtige toon. Voor collega’s, vrienden, familie of klasgenoten organiseren we sportieve uitjes in Twente, de Ardennen en in het Sauerland. Van losse activiteiten tot volledig verzorgde evenementen, van speurtochten tot tourrally’s en van zeskampen tot teamtrainingen.

Buitensport is geen doel, maar een middel om een leuke dag te beleven. Adventure King onderscheidt zich door haar enthousiasme, de informele sfeer, flexibiliteit, kwaliteit en professionaliteit. Daar staan we voor!

Onze bakermat ligt in Twente. En hoewel Twente één van de mooiste plekjes van Nederland is, kunnen we het niet laten onze gasten ook te ontvangen in de Ardense valleien van de Ourthe en de Amblève, en in het dal van de Möhnesee in het Sauerland.

www.adventureking.nl

Adventure King

Paintball Wierden
Hoge Hexel

Voordat u besluit om bij ons te komen paintballen kunt u eerst rustig alle informatie doornemen op onze website.
Zo hebben wij o.a. een aantal arrangementen voor u samengesteld om uw uitje helemaal compleet te maken. Mocht u na het bezoeken van de website nog vragen hebben, schroom dan niet om ons vrijblijvend te mailen via het contactformulier op onze website. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Paintball is een spel met verfkogels, dat geschikt is voor jong en oud. Het spel duurt gemiddeld twee uur, maar dit is afhankelijk van de groep. Het spel wordt gespeeld in een bosrijke omgeving met vele obstakels zoals pallets, bosjes, bomen, kuilen en zandwanden. Het terrein is in 2007 compleet vernieuwd en spectaculairder dan ooit.

Paintball is ongevaarlijk, mits men zich aan de regels houdt. Daarom zal onder begeleiding van een Marshall dit spel gespeeld worden. Paintball is in zijn meest eenvoudige vorm het beste te vergelijken met het spel vlag veroveren.
Men schakelt elkaar uit door een verfbal, afgevuurd door een speciaal voor dit spel ontworpen luchtdrukgeweer.

Paintball is leuk voor jong en oud, en valt onder alle weersomstandigheden goed te spelen.

www.paintballwierden.nl

Paintball Wierden
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland