Vrijgezellenfeest

Rotterdam

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

AA Events Europe
Rotterdam

Off-road carting nu ook in Rotterdam.

Met grote Quads en mini Jeeps (beiden 200cc), kan er twee uur lang gereden worden op een officiele motocross baan of down-hill parcours.

Zie de website voor de verschillende arrangementen, met borrel, barbecue of oriëntaalse catering.

NB: ook een cocktail workshop of DJ-workshop is voordelig te combineren.

www.aa-events.eu


 

AA Events Off-road carting

Flavour Visagie
Rotterdam

Flavour Visagie,  voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses ...

Vrijgezellenfeest: MAKE-UP WORKSHOP / VISAGIE / FOTOSHOOT

Een uniek beauty vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het visagie vrijgezellenfeest van Flavour Visagie gerust omschreven worden. Wij bieden als vrijgezellenfeest voor vrouwen twee verschillende mogelijkheden aan:

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 1

Make-up/Visagie workshop

Tijdens dit vrijgezellenfeest leren jullie van onze visagistes hoe zij zichzelf het mooiste kunnen opmaken. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit vrijgezellenfeest te begeleiden. Tijdens het vrijgezellenfeest komen meerdere visagie onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss. De duur van deze vrijgezellenfeesten is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van dit vrijgezellenfeest in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters. Heeft u minimaal zes deelneemsters exclusief de bruid, dan mag de bruid gratis meedoen aan de make-up/visagie workshop. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 2

Visagie: Opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers aan dit vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie beauty/make-up vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

info

Tijdens het vrijgezellenfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.
De bruid krijgt bij dit vrijgezellenfeest een leuk presentje na afloop.

Fotoshoot

Het is ook mogelijk om de vrijgezellenfeesten te combineren met een professionele fotoshoot. Per persoon worden meerdere foto's genomen door een professionele fotografe. Iedere deelneemster mag de twee mooiste portretfoto’s van zichzelf uitkiezen en één groepsfoto. Deze worden digitaal aangeleverd. Zo heb je een heel leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest. De fotoshoot vindt tevens in onze salon in Rotterdam plaats. De bruid mag gratis meedoen vanaf zes deelneemsters, exclusief de bruid.

Wilt u meer informatie over de beauty vrijgezellenfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Hou onze website in de gaten voor onze actuele vrijgezellenfeest aanbiedingen.

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
 

Flavour Visagie

Flavour Visagie

City Safari
Rotterdam

Op reis door de grote stad

City Safari laat u de geheimen van de grote stad ontdekken. U maakt kennis met het dagelijks leven van Rotterdam. Zonder gids gaat u op stap naar adressen waar u wordt verwacht. U betaalt één bedrag voor de organisatie en de vergoedingen die elk adres krijgt en u gaat op stap met een mapje met het programma en de beschrijving van de route. We werken samen met driehonderd particulieren, ondernemers en instellingen waar u normaal nooit binnenkomt, maar wel nieuwsgierig naar bent.

U kunt met 2 tot 200 personen kunnen tegelijk op stap. Grote gezelschappen zwermen verdeeld over kleine groepen uit over de stad die elk hun eigen ervaring opdoen. Overheden, instellingen, bedrijven en particulieren stellen hun eigen programma samen of geven een thema op waaromheen wij maatwerkprogramma’s maken.

www.citysafari.nl
 

City Safari

Mister Rotterdam
Rotterdam

De leukste uitjes beleef je met Mister Rotterdam!
Mister Rotterdam biedt arrangementen op maat aan in Rotterdam voor bedrijven, organisaties en particulieren. Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke en krachtige programma's als invulling voor bedrijfsuitjes en teambuilding.

Teambuilding, bestuursdag en partnerprogramma
Mister Rotterdam organiseert en faciliteert teambuilding sessies, bestuursdagen en partnerprogramma’s voor bedrijven. Heeft u vergaderruimte nodig, een ontspannend intermezzo of een afsluitende activiteit aan het einde van de dag?
Mister Rotterdam stelt voor u een programma op maat samen en staat u bij in het neerzetten van een succesvolle en geslaagde dag.

Op stap met uw relaties
U heeft zakenrelaties - al dan niet uit het buitenland - te gast en u wilt ze mee op stap nemen in Rotterdam.
Mister Rotterdam regelt een programma voor u en neemt het gastheerschap voor zijn rekening. Zo kunt u zich volledig concentreren op de relatie en wordt de organisatie voor u uit handen genomen.

Familiedag
Beleef een leuke dag met familie of vrienden in wereldstad Rotterdam. Mister Rotterdam verzorgt arrangementen en programma's op maat voor familiereünies, verjaardagen en trouwdagen. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail organiseren wij uw programma op maat om van uw bezoek aan Rotterdam een leuke en bijzondere belevenis te maken.

Vrijgezellenfeest
Maak van je vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag! Discovery Game, The Target, Abseilen van de Euromast of een spectaculaire rit in de watertaxi over de Maas; Mister Rotterdam zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke, leuke dag!

Met een team van jonge, enthousiaste medewerkers en een netwerk van partners plannen wij uw uitje in Rotterdam met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Daarnaast zetten wij onze ervaring en kennis in voor advies rondom kleine en grote evenementen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Met Mister Rotterdam heeft u gegarandeerd een leuke en bijzondere tijd in Rotterdam.

www.misterrotterdam.nl
 

Mister Rotterdam

Kookstudio
Koken in Rotterdam

Koken in Rotterdam is een gezellige kookstudio waar je je direct thuis voelt. Onze intieme, maar professionele opzet, maakt ons dé keuze voor groepen van 15 - 40 personen.

Onze locatie in het centrum van Rotterdam, vlak bij de bruisende "Oude Haven" is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Particulier
Ben je met familie en/of vrienden, organiseer je een reünie of vrijgezellenfeest, zijn jullie een kookclub of is er iemand jarig? .. Per middag/ avond wordt één groep geboekt en heb je het 'rijk alleen' .. Koken in Rotterdam ontvangt je graag in de kookstudio.

Bedrijf
Koken in Rotterdam is de perfecte locatie voor het vieren van een jubileum, bedrijfsuitje of een teambuidling met je afdeling. Na het begeleiden van meer dan 1.000 kookworkshops zijn we dan ondertussen ook echte vakexperts! Er zijn ook vergader- en kookarrangementen te boeken.

Kookworkshops
Tapas, Tapas & Anti-Pasta, Jamie Oliver, Italiaans, Cupcakes, Wat de pot schaft, Topchef en Wereldmix.

Naast de kookworkshopklassiekers bieden wij seizoensgebonden kookworkshops aan. Dan zijn er ook nog de kookworkshops die best wat meer onder de aandacht gebracht mogen worden omdat ze zo bijzonder zijn.

Specials
Arabische Mezze, Into the Wild, Bio..logisch, Hollandse keuken, Picknick aan boord en Zoek + Vind (Teambuildingactiviteit; ga op zoek naar de oermens in je en verzamel je eigen voedsel).

www.kookstudioinrotterdam.nl
 

Kookstudio Koken in Rotterdam

PAINTBALLROTTERDAM.NL
Rotterdam

Paintballrotterdam.nl is uniek in de randstad.

Twee compleet ingerichte speelvelden met bunkers, hoge en lage schuilplaatsen, huttten etc. zorgen voor een uitdagend terrein.
Meer dan alleen paintballen? Wij organiseren ter plekke ook:

* The Shooting contest
* Highlandgames
* Supersoccer
* Kratstapelen
* Sumoworstelen

’s Avonds spelen
Ons verlichte veld geeft extra spanning aan het spel.
Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in onze sfeervolle kantine.

HET GEHELE JAAR 7 DAGEN IN DE WEEK GEOPEND.
Openingstijden van 10.00 - 22.00 uur
Reserveren noodzakelijk!

Check onze site:

WWW.PAINTBALLROTTERDAM.NL

INFO@PAINTBALLROTTERDAM.NL

 

Paintballrotterdam.nl
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland