Vrijgezellenfeest

Zuid-Holland

Home

Vrijgezellenfeestgids.nl

Voor elke smaak het juiste feest!

Beachclub Natural High
strandactiviteiten

Natural High op je laatste dag als vrijgezel

Voor een actief vrijgezellenfeest op het strand moet je bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam zijn.
Natural High heeft een breed scala aan strand- en wateractiviteiten en kan een uitdagend dagprogramma in elkaar zetten. Daarbij kan je kiezen uit de volgende activiteiten:

Blokarten
Kitebuggyen
Powerkiten
Kitesurfen
Beachchallenge
Suppen
Raften
Kajakken
Beachyoga
Beachgolf

Jullie kunnen het programma geheel naar eigen wens samenstellen. Maak de dag compleet met één van de vele lunches, brunches, buffetten of barbecues in ons restaurant of op ons uitgestrekte terras.

Een vrijgezellenfeest bij Natural High staat garant voor actie en avontuur! Je vindt Beachclub Natural High op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Check onze website of neem contact op voor meer info!
www.natural-high.nl
Telefoonnummer: 0187 – 72 39 23
E-mail: events@natural-high.nl

 

Beachclub Natural High
blokarten Zuid-Holland

kitebuggyen Zuid-Holland

Flavour Visagie
Rotterdam

Flavour Visagie,  voor o.a. make-up workshops, fotoshoots, visagie & hairstyling, metamorphoses ...

Vrijgezellenfeest: MAKE-UP WORKSHOP / VISAGIE / FOTOSHOOT

Een uniek beauty vrijgezellenfeest voor vrouwen in Rotterdam: zo mag het visagie vrijgezellenfeest van Flavour Visagie gerust omschreven worden. Wij bieden als vrijgezellenfeest voor vrouwen twee verschillende mogelijkheden aan:

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 1

Make-up/Visagie workshop

Tijdens dit vrijgezellenfeest leren jullie van onze visagistes hoe zij zichzelf het mooiste kunnen opmaken. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er meerdere visagistes aanwezig om dit vrijgezellenfeest te begeleiden. Tijdens het vrijgezellenfeest komen meerdere visagie onderwerpen aan bod, onder andere: camouflage, foundation, wenkbrauwen, oogmake-up, mascara, blush en lipstick/lipgloss. De duur van deze vrijgezellenfeesten is ongeveer drie uur, afhankelijk van het aantal deelneemsters. De prijs van dit vrijgezellenfeest in onze salon in Rotterdam is tevens afhankelijk van het aantal deelneemsters. Heeft u minimaal zes deelneemsters exclusief de bruid, dan mag de bruid gratis meedoen aan de make-up/visagie workshop. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

Vrijgezellenfeest vrouwen: Optie 2

Visagie: Opgemaakt worden door een professioneel visagiste

Alle deelnemers aan dit vrijgezellenfeest worden professioneel opgemaakt door onze visagistes met make-up van merken zoals Pupa, Karaja en Black Opal. Hierbij wordt iedereen voorzien van make-up tips en er is ruimte om al jullie beauty/make-up vragen te beantwoorden. Bent u niet in de gelegenheid om naar onze salon in Rotterdam te komen, dan is het soms ook mogelijk dat wij het vrijgezellenfeest ergens aan huis/op locatie in Zuid-Holland organiseren.

info

Tijdens het vrijgezellenfeest voor vrouwen is er voldoende te drinken voor iedere deelneemster. Wij verzorgen koffie, thee, limonade en een glaasje rose. Uiteraard wordt ook voor versnaperingen gezorgd, in de vorm van cake en zoutjes.
De bruid krijgt bij dit vrijgezellenfeest een leuk presentje na afloop.

Fotoshoot

Het is ook mogelijk om de vrijgezellenfeesten te combineren met een professionele fotoshoot. Per persoon worden meerdere foto's genomen door een professionele fotografe. Iedere deelneemster mag de twee mooiste portretfoto’s van zichzelf uitkiezen en één groepsfoto. Deze worden digitaal aangeleverd. Zo heb je een heel leuke herinnering aan het vrijgezellenfeest. De fotoshoot vindt tevens in onze salon in Rotterdam plaats. De bruid mag gratis meedoen vanaf zes deelneemsters, exclusief de bruid.

Wilt u meer informatie over de beauty vrijgezellenfeesten van Flavour Visagie, neem dan gerust contact met ons op.

LET OP: Hou onze website in de gaten voor onze actuele vrijgezellenfeest aanbiedingen.

Meer info. zie website www.flavourvisagie.nl

Fleur Bakker
Flavour Visagie
Vlietlaan 42a
3061 DZ Rotterdam
Tel. 06 515 96 196
info@flavourvisagie.nl
 

Flavour Visagie

Flavour Visagie

Palm Party House
Zwijndrecht

Palm Party House is een perfecte locatie voor o.a. het vieren van een vrijgezellenfeest.
Zij hebben iedere zaterdagavond van 20.30 tot 01.00 uur Live-Muziek, tevens heeft Palm Party House een speciale actie: indien de vrijgezel verkleed is en de trouwkaart kan laten zien en het gezelschap bestaat uit minimaal 6 personen dan is zijn of haar arrangement geheel gratis (dit geldt natuurlijk ook op de overige dagen).

De arrangementen bestaan o.a. uit Gourmet, Glas Grill, Topwok Grill en Fire Pot en dit in combinatie met een uurtje bowlen. Tevens organiseert Palm Party House diverse arrangementen voor kinderen. Meer weten?

Kijk op de uitgebreide internetsite www.palmpartyhouse.nl (inclusief prijslijst) of bel 078 - 619 23 88. 

Palm Party House

La Bella Principessa
Maassluis

Sieraden Workshops - Parties

Je leert aan de hand van voorbeelden of naar eigen idee hoe je kettingen of armbanden kunt maken met kralen en andere materialen. Je kan kennis maken met verschillende technieken zoals rijgen, kettelen en jasseron. Er is een zeer ruime collectie materiaal aanwezig waaronder veel glaskralen, metalen kralen, veters, lint, plakkastjes, strass, swarovski en handers.

De workshop wordt gegeven aan groepen van 8 personen of meer. We kunnen echter ook zeer grote groepen aan. Je kunt zelf een groep formeren van minimaal 8 personen of je inschrijven voor een open workshop. Leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of zomaar met je collega’s of vriendinnen actief bezig zijn.
In principe kan een workshop voor een groep iedere dag of avond, ook in het weekend, georganiseerd worden.
We spreken dan even een datum af dat het jullie uitkomt.

Als je met minder dan 8 pesonen wilt komen dan kun je je inschrijven voor een open workshop. Deze data staan een tijdje van tevoren vast.

De workshop wordt meestal gegeven in ons eigen atelier in Maassluis. Het atelier biedt plaats aan maximaal 16 personen. De workshop duurt ongeveer 2½ uur à 3 uur. Voor koffie, thee en iets lekkers erbij wordt gezorgd. We kunnen indien gewenst ook op locatie werken, in principe door het hele land.

Als extra service kunnen we ook helpen bij het organiseren van aanvullende activiteiten in Maassluis om jullie gezellige uitje helemaal compleet te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke high tea of een lekker etentje.

www.principessa.nl

La Bella Principessa

Box of chocolates
Capelle aan den IJssel

Improvisatietheater
Box of chocolates verzorgt cabareteske theatervoorstellingen met improvisatie als uitgangspunt. Enthousiast wordt er ingespeeld op de actualiteit van de dag, het thema van uw bijeenkomst en verhalen uit het publiek.

Workshop improtheater voor particulieren (ook voor de Pluimenwaardebonnen)
Improvisatietheater is tegenwoordig erg hot. (Boom Chicago, de Lama's, theatersport). Het is een uitbundige mix van cabaret, drama en humor. Schitterend om naar te kijken, maar nog leuker om het zelf te doen! In onze workshops leert u spelenderwijs de kneepjes van het vak. De workshop bestaat uit grappige oefeningen, verrassende opdrachten, flitsende scenes en gekke spelletjes. Lachsalvo's verzekerd

Leren improviseren
Nog nooit op het podium gestaan? Geeft niks, wij leren u juist te spelen! U zult versteld staan waar u toe in staat bent.
U kunt het al, u moet het alleen nog doen.

Duur en deelnemers
De workshops worden gegeven in een knus theater of andere sfeervolle ruimte. Een workshop duurt 2 - 2,5 uur en is geschikt voor een groep van 10 tot 20 deelnemers.

www.box-of-chocolates.nl
 

Box of chocolates

Indoor Kart & Partycentre
Dordrecht

Hét Indoor Kart & Partycentre dat alles voor u regelt. Dus feesten zonder zorgen!

Karten
Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig instructie meer. Maar karten bij Go-Kart-In is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers!

Bij Go-Kart-In kunt u karten in veel verschillende vormen.
Van losse heats tot uiterst spannende enduranceraces voor de teamspirit.
Alles is mogelijk! Of wat dacht u van een kartcompetitie, compleet met vrije trainingen, kwalificatietrainingen, races en finaleraces! Natuurlijk wordt u bij deze arrangementen van begin tot eind begeleid door onze professionele instructeurs en partybegeleiding.

Lasergamen
Donkere gangen, rennende schimmen, verbazingwekkende lichteffecten, onheilspellende geluiden en bewegende tegenstanders. Dat vindt je terug in onze spectaculaire en verrassende lasergame-arena. Dus wees op je hoede, want de vijand slaapt niet!!!

Lasergamen kan geboekt worden per sessie (incl. instructies ongeveer een half uur) en in arrangementsvorm.

Pitstopcompetitie
Bent u sneller dan het Ferrari-team? In Indoor Kart & Partycentre kunt u een heuse pitstop nabootsen op onze formuleauto. Samen met een teamgenoot bedient u een tijdklok en luchtgereedschap. Probeer zo snel mogelijk de wielen te wisselen en wordt het beste team van uw gezelschap! Maar maak geen fouten, want de tijd tikt door!
Een professionele instructeur houdt alles nauwlettend in de gaten, dus met “valsspelen” wint u het niet!

De pitstopcompetitie kan zowel los als in combinatie met andere activiteiten geboekt worden.

Op onze website vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden.

www.kart.nl

Indoor Kart & Partycentre

Jeu de Boer
Hazerswoude Dorp

Jeu de Boer

Wij organiseren polderrecreatie voor jong en oud, voor bedrijven, families, vrienden, collega’s, vrijgezellengroepen, scholen, clubs en verenigingen.

U kunt bij ons zelf een arrangement samenstellen uit diverse activiteiten, spellen, workshops en boerentrienenbuffetten. Voor u aan een activiteit begint, ontvangen wij u en uw gasten graag met koffie, thee-onder-de-theemuts, boerencake, boerenbrok of een Hazer-woutje.

Tijdens de koffie en thee krijgt u uitleg over uw programma.

www.jeudeboer.nl

Jeu de Boer polderrecreatie

Chocolade atelier
Van Noppen, Ridderkerk

Chocolade atelier Van Noppen maakt al ruim tien jaar een breed assortiment aan chocolade relatiegeschenken en delicatessen. De liefde voor het ambacht gaat zo ver dat we ons nieuwe atelier graag open stellen voor workshops en demonstraties.

Ideaal voor een personeels- of afdelingsuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag, alternatieve verjaardagsparty voor iemand die 50 wordt, vriendenclub of zomaar als cadeautje aan een liefhebber.

Het nieuwe en sfeervolle atelier biedt voldoende ruimte aan groepen van ongeveer 15 tot 70 personen. Kleinere groepen kunnen zich aanmelden voor een inschrijfworkshop.

In het Atelier maken wij gebruik van een groot videoscherm, geluidsinstallatie en camera op de demonstratietafel, zodat iedereen alles duidelijk kan horen en volgen.

> Het Atelier is makkelijk bereikbaar vanaf de Rijksweg
> Traplift en mindervalidentoilet aanwezig
> Volop gratis parkeergelegenheid
> Diverse leuke eetgelegenheden in de nabijheid
> Arrangementen met koffietafel of diner mogelijk

www.chocoladeateliervannoppen.nl

Chocolade atelier Van Noppen

creArena
Monster

Bij creArena kun je diverse workshops volgen zoals Mozaïeken, Sieraden maken en Bloemschikken.

Je kunt je individueel aanmelden of samen met je moeder of zus, maar je bent ook welkom met een groep vriendinnen of collega’s. Je maakt je eigen werkstuk op zatermiddag of woensdagmiddag of woensdagavond. Ook vrijgezellenfeesten, personeelsactiviteiten en kinderfeestjes zijn mogelijk, de datum bepalen we dan in overleg.

Tijdens de workshop wordt voor drinken en wat lekkers gezorgd. De workshops worden gegeven als zich minimaal 6 personen hebben aangemeld en het maximale deelnemersaantal is 12.
Grotere groepen zijn in overleg mogelijk.

De workshops worden gegeven in de kas van “CULTUURschuur” in Monster. Ook is het mogelijk om de workshop bij jou thuis, of op een door jou verzorgde locatie in de regio Haaglanden te geven.

www.crearena.nl

creArena
DrentheFlevolandFrieslandGelderlandGroningenLimburgNoord-BrabantNoord-HollandOverijsselUtrechtZeelandZuid-Holland

AmsterdamDen HaagMaastrichtRotterdamUtrecht stadBuitenland